Coronavirus – Huisartsenpraktijk Aduard – Aduard
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Aduard
Burg. Van Barneveldweg 23b 9831 RD
Aduard

Coronavirus

Onze coronamaatregelen (praktijk)

Bent u niet fit (verkouden, grieperig) en/of heeft u luchtwegklachten (hoesten, kortademigheid), koorts of heeft u bijzondere onverklaarbare klachten en u wilt hierover de huisarts spreken, neem dan eerst telefonisch contact op met de praktijk voor overleg over de klachten alvorens de praktijk te betreden volgens afspraak.
Ter voorkoming van coronabesmettingen vragen wij u in dit geval een mondkapje ie dragen in de praktijk en om uw handen te ontsmetten bij de desinfectiepaal in de wachtkamer van onze praktijk. Kom niet te vroeg voor uw afspraak, kom alleen indien mogelijk en houd minimaal 1,5 meter afstand tot anderen. Jonge kinderen met corona klachten bij voorkeur begeleid door 1 ouder.

Overige coronazaken (NL)

De meest actuele informatie en adviezen over het coronavirus op landelijk niveau zijn afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.
Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen. Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.