Opleiding – Huisartsenpraktijk Aduard – Aduard
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Aduard
Burg. Van Barneveldweg 23b 9831 RD
Aduard

Opleiding

Huisartsenopleiding:

De praktijk is een opleidingsplaats voor toekomstige huisartsen (aios). Deze mensen zijn basisarts en hebben vaak al ervaring opgedaan als arts in diverse gezondheidsinstellingen. De aios doet dan ook zelfstandig spreekuur en bespreekt dit eventueel met dokter Wierda, de opleidende huisarts. Soms worden voor dat doel video-opnamen gemaakt die in de praktijk met uw huisarts worden bekeken. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, geef dit dan aan bij de assistente. U kunt voor het spreekuur van de aios gewoon een afspraak maken bij de assistente.
Op dit moment is er geen aios in de praktijk!

Sinds 9 november is een co-assistent aanwezig in de praktijk.  Zijn naam is Wesam Trad. Hij blijft ca. 3 maanden in onze praktijk. Wesam heeft ruime ervaring als arts-gynaecoloog maar heeft een diploma die niet geldig is in Nederland. Een deel van zijn praktische scholing doet hij bij ons in de praktijk.  Mocht u bezwaren hebben over zijn aanwezigheid tijdens het consult, meld dit dan van te voren aan de assistente.

Doktersassistenteopleiding:

Assistente Corry Boot – van der Molen en Margreet de Jong begeleiden stagiaires van  de doktersassistentenopleiding. Het kan voorkomen dat een stagiaire de telefoon aanneemt. Voor moeilijke vragen kan de stagiaire terugvallen op genoemde assistentes.
Op dit moment is er geen doktersassistente in opleiding!