Opleiding – Huisartsenpraktijk Aduard – Aduard
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Aduard
Burg. Van Barneveldweg 23b 9831 RD
Aduard

Opleiding

Huisartsenopleiding:

De praktijk is een opleidingsplaats voor toekomstige huisartsen (aios). Deze mensen zijn basisarts en hebben vaak al ervaring opgedaan als arts in diverse gezondheidsinstellingen. De aios doet dan ook zelfstandig spreekuur en bespreekt dit eventueel met dokter Wierda, de opleidende huisarts. Soms worden voor dat doel video-opnamen gemaakt die in de praktijk met uw huisarts worden bekeken. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, geef dit dan aan bij de assistente. U kunt voor het spreekuur van de aios gewoon een afspraak maken bij de assistente.
Vanaf 1 september is een huisarts in opleiding (3e jaars) in onze praktijk. Haar naam is Marit van der Meulen. Ze blijft ruim een jaar als aios werkzaam in de praktijk.

Doktersassistenteopleiding:

Assistente Corry Boot – van der Molen en Margreet de Jong begeleiden stagiaires van  de doktersassistentenopleiding. Het kan voorkomen dat een stagiaire de telefoon aanneemt. Voor moeilijke vragen kan de stagiaire terugvallen op genoemde assistentes.
Vanaf 24 oktober is een nieuwe assistente in opleiding in onze praktijk. Haar naam is Miriam de Goede. Zij blijft ongeveer tot april-mei 2023 werkzaam in de praktijk.