Nieuws – Huisartsenpraktijk Aduard – Aduard
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Aduard
Burg. Van Barneveldweg 23b 9831 RD
Aduard

Nieuws

Nieuwe griepprikken binnen op 22 november

Publicatiedatum: 24-11-2021

Afgelopen maandag 22 november zijn nieuwe prikken binnengekomen. Mensen die in aanmerking komen voor een griepvaccinatie kunnen een afspraak maken met de assistente van onze praktijk. Begin december komt nog een hoeveelheid binnen voor het geval er nog niet voldoende is om alle geïndiceerde patiënten te vaccineren.

Lees verder over 'Nieuwe griepprikken binnen op 22 november'

Veel animo voor de gripprik

Publicatiedatum: 03-11-2021

In tegenstelling tot voorgaande jaren liep het dit jaar storm bij onze griepvaccinatie. We moesten ruim een half uur voor het einde van de prikronde aan de uitgenodigden nee verkopen. We ontvangen, als alles volgens plan verloopt, een nieuwe hoeveelheid prikken op 22 november a.s. Mensen die wel een uitnodiging hebben ...

Lees verder over 'Veel animo voor de gripprik'

Nieuwe doktersassistente

Publicatiedatum: 01-11-2021

Vanaf maandag 1 november is Tamara Vredevoogd bij ons in dienst gekomen om het praktijkteam te versterken. Zij is ook als doktersassistente werkzaam in de huisartsenpraktijk Trompert in Zuidhorn.

Lees verder over 'Nieuwe doktersassistente'

Certe: Bloedafname alleen op afspraak

Publicatiedatum: 09-07-2021

Bloedafname en inleveren lichaamsmaterialen kan alleen op afspraak. Dat doen ze om wachtrijen en volle wachtruimtes te voorkomen. Voor hun en uw veiligheid. U kunt eenvoudig zelf een afspraak maken op www.certe.nl. Daar vindt u ook de locaties en de actuele openingstijden.

Lees verder over 'Certe: Bloedafname alleen op afspraak'