Patiëntencontact – Huisartsenpraktijk Aduard – Aduard
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Aduard
Burg. Van Barneveldweg 23b 9831 RD
Aduard

Patiëntencontact

Tijdelijke aanpassing werkwijze i.v.m. corona uitbraak

I.v.m. de corona pandemie wordt u dringend verzocht niet naar de praktijk te komen als u geen afspraak heeft gemaakt bij de assistente. Voor acute, urgente zaken is de praktijk uiteraard altijd open.
Bent u niet fit (verkouden, grieperig) en/of heeft u luchtwegklachten (hoesten, kortademigheid), koorts of heeft u bijzondere onverklaarbare klachten na het maken van een afspraak gekregen, neem dan eerst telefonisch contact op met de praktijk voor overleg over niet gemelde klachten alvorens de praktijk te betreden volgens afspraak.

Ter voorkoming van coronabesmettingen:

Alvorens de praktijk te betreden vragen wij u om uw handen te ontsmetten bij de desinfectiepaal in de wachtkamer van onze praktijk. Kom niet te vroeg voor uw afspraak zodat de wachtkamer niet voller wordt dan noodzakelijk en indien mogelijk alleen. Kinderen bij voorkeur begeleid door 1 ouder.
Heeft u dringende vragen / medische problemen, twijfel vooral niet maar bel dan gerust de praktijk en wacht hier niet mee, ondanks de beperkende maatregelen.

Openingstijden

Wij zijn op werkdagen geopend van 8.00 – 17.00 uur. Tussen 12.00u en 13.00u is niet altijd iemand beschikbaar op de praktijk. Via de spoedlijn (050) 4031341 (toets 1) is er altijd een dokter te bereiken.

Spreekuur

Er is dagelijks spreekuur volgens afspraak. Verzoek een telefonisch afspraak ’s ochtends te maken. Voor de behandeling van één vraag wordt 10 minuten tijd gereserveerd. Indien u aangeeft meer tijd nodig te hebben (bijvoorbeeld omdat er meerdere vragen te behandelen zijn) dan kan de assistente daar rekening mee houden in de agenda.
U kunt ook via “afspraak maken” in de “patiëntenomgeving” een afspraak met de huisarts inplannen (deze website)

Huisbezoek

Aan het eind van de ochtend en in de loop van de middag worden huisbezoeken gemaakt. U kunt tussen 8.00u en 10.00u een huisbezoek aanvragen indien u om medische redenen niet het spreekuur kunt bezoeken. Soms blijkt achteraf, dat mensen een huisbezoek hadden verwacht, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname. Bij twijfel kunt u gerust de assistente vragen.

Telefonisch spreekuur

U kunt bij de assistentes een afspraak maken voor het telefonisch spreekuur. Men wordt dan tussen 13.00u en 13.30u teruggebeld door de dokter.

EHBO

Voor eerste hulp kunt u tijdens openingstijden altijd terecht. Als u van te voren belt of laat bellen kan er rekening worden gehouden met uw komst. Tussen 12.00u en 13.00u is niet altijd iemand beschikbaar op de praktijk.
Via de spoedlijn (050) 4031341 (toets 1) is er altijd een medewerker te bereiken.

Praktijkfolder (NL/Eng)

Praktijkinformatie in het kort
Wilt u de belangrijkste en meest actuele informatie over de praktijk downloaden en/of op papier: link praktijkfolder

Patient information (summary)
There is also an English version of the “Praktijkfolder” called “patient information