Patiëntencontact – Huisartsenpraktijk Aduard – Aduard
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Aduard
Burg. Van Barneveldweg 23b 9831 RD
Aduard

Patiëntencontact

Openingstijden

Wij zijn op werkdagen geopend van 8.00 – 17.00 uur. Tussen 12.00u en 13.30u is de praktijk i.v.m. werkzaamheden assistentes uitsluitend voor spoed bereikbaar.
Via de spoedlijn (050) 4031341 (toets 1) is er altijd een dokter te bereiken!

Spreekuur

Er is dagelijks spreekuur volgens afspraak. Verzoek een telefonisch afspraak ’s ochtends te maken. Voor de behandeling van één vraag wordt 10 minuten tijd gereserveerd. Indien u aangeeft meer tijd nodig te hebben (bijvoorbeeld omdat er meerdere vragen te behandelen zijn) dan kan de assistente daar rekening mee houden in de agenda.

Huisbezoek

Aan het eind van de ochtend en in de loop van de middag worden huisbezoeken gemaakt. U kunt tussen 8.00u en 10.00u een huisbezoek aanvragen indien u om medische redenen niet het spreekuur kunt bezoeken. Soms blijkt achteraf, dat mensen een huisbezoek hadden verwacht, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname. Bij twijfel kunt u gerust de assistente vragen.

Telefonisch spreekuur

U kunt bij de assistentes een afspraak maken voor het telefonisch spreekuur. Men wordt dan tussen 13.00u en 13.30u teruggebeld door de dokter.

EHBO

Voor eerste hulp kunt u tijdens openingstijden altijd terecht. Als u van te voren belt of laat bellen kan er rekening worden gehouden met uw komst. Tussen 12.00u en 13.00u is niet altijd iemand beschikbaar op de praktijk.
Via de spoedlijn (050) 4031341 (toets 1) is er altijd een medewerker te bereiken.

Praktijkfolder (NL/Eng)

Wilt u de belangrijkste en meest actuele informatie over de praktijk downloaden en/of op papier: Praktijkfolder
There is also an English version of the “Praktijkfolder” called “GP folder