Zorgaanbod – Huisartsenpraktijk Aduard – Aduard
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Aduard
Burg. Van Barneveldweg 23b 9831 RD
Aduard

Zorgaanbod

Huisartsenzorg

De praktijk biedt reguliere huisartsenzorg via spreekuur, e-consult, telefonisch contact, of visite en verder intensieve huisartsenzorg (palliatieve en terminale zorg). Bovendien kunt u bij ons terecht voor kleine (chirurgische) verrichtingen, long- en hartonderzoek, teledermatologie, (reizigers)vaccinatie en (rijbewijs)keuringen.

Praktijkassistentie

De praktijkassistentes, Margreet de Jong en Corry Boot-vd Molen, zijn er niet alleen voor het maken van afspraken, maar ook voor het beantwoorden van vragen. U kunt hen advies vragen over: gebruik van medicijnen, eenvoudige ziekten zoals verkoudheid, rugpijn, diarree e.d. Praktische vragen over o.a. verwijsbrieven en machtigingen voor de verzekering kunt u ook aan hen stellen.

De praktijkassistentes doen zelfstandig de volgende medische verrichtingen:
– uitstrijkjes in het kader van het bevolkingsonderzoek,
– uitspuiten van oren,
– onderzoek van bloed en urine,
– geven van injecties,
– verwijderen van hechtingen,
– hart- en vaatspreekuur,
– bloeddruk controle,
– bevriezen/aanstippen van wratten,
– maken van ECG’s

Praktijkondersteuning huisarts (POH)

De praktijk heeft een tweetal praktijkondersteuners in dienst. Dit zijn speciaal opgeleide verpleegkundigen die de huisartsen ondersteunen. De POH-S, Baukje Klaver-Kloosterman, biedt zorg aan chronisch zieke mensen (Diabetes Mellitus, COPD/Astma, atriumfibrilleren) en kwetsbare ouderen en de POH-GGZ, Deepa van der Veen (sinds 01-06-24), psychische hulp aan volwassenen.