Online regelen – Huisartsenpraktijk Aduard – Aduard
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Aduard
Burg. Van Barneveldweg 23b 9831 RD
Aduard

Online regelen

Online regelen van uw zorg (24 uur per dag!) in de patiëntenomgeving

Wilt u naar de dokter maar heeft u geen tijd om dit telefonisch of aan de balie te regelen kunt u dit ook online doen in de patiëntenomgeving (I.v.m. de corona maatregelen is deze mogelijkheid tijdelijk buiten werking gesteld)

Regel 24 uur per dag snel en veilig online contact met de huisartsenpraktijk door aanmaak van een eigen account. Met dit account hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren. In de beveiligde patiëntenomgeving kunt online herhaalrecepten aanvragen, een afspraak inplannen in de webagenda en/of een vraag te stellen aan uw arts via eConsult.

Let op!: Alvorens het account gebruikt kan worden voor de online services willen wij als huisartsenpraktijk Aduard uw aanvraag eerst verifiëren i.v.m. de privacy. Door te drukken op een van de online services krijgt uw huisarts melding dat u gebruik wilt maken van de patiëntenomgeving. Wij verzoeken u (eventueel nemen we na deze melding contact op) om langs te komen met uw ID bewijs zodat we uw account veilig kunnen koppelen aan uw medische gegevens.

Een uitgebreide handleiding voor de patientenomgeving vindt u hier

Zijn er nog vragen kunt u eerst kijken op onze pagina “veel gestelde vragen