Praktijknieuws – Huisartsenpraktijk Aduard – Aduard
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Aduard
Burg. Van Barneveldweg 23b 9831 RD
Aduard

Praktijknieuws

Praktijk dinsdag 25 juni gesloten / beperkt bereikbaar

Publicatiedatum: 04-06-2024

Op dinsdag 25 juni wordt het computersysteem in onze praktijk vervangen. De praktijk is om deze reden gesloten en wordt waargenomen door de praktijk in Niekerk. Voor urgente telefonische vragen kunt onze praktijk bereiken. Onze excuses voor het ongemak.

Lees verder over 'Praktijk dinsdag 25 juni gesloten / beperkt bereikbaar'

Nieuwe huisarts in opleiding per 1 juni 2024

Publicatiedatum: 04-06-2024

Sinds kort hebben wij weer een nieuwe huisarts in opleiding (=aios) in onze praktijk. Zij heet Manouk Potze. Ze zit in het 3e jaar van haar opleiding tot huisarts. Zij blijft in onze praktijk t/m juli 2025.

Lees verder over 'Nieuwe huisarts in opleiding per 1 juni 2024'

Patiënten enquête

Publicatiedatum: 25-01-2023

We willen graag uw mening over onze dienstverlening! Wilt u daarom meewerken aan 1 of meerdere patiënten enquête(s). De vragenlijsten kunt u digitaal invullen op uw computer of mobiele telefoon.
De uitslagen van de vragenlijsten gebruiken wij om onze dienstverlening op peil te houden of waar nodig te verbeteren. Bovendien is ...

Lees verder over 'Patiënten enquête'

Certe; Bloedprikken/inleveren lichaamsmaterialen alleen op afspraak!

Publicatiedatum: 17-01-2022

Bloedafname en inleveren lichaamsmaterialen kan alleen op afspraak. Dit wordt gedaan om wachtrijen en volle wachtruimtes te voorkomen. Voor hun en uw veiligheid. U kunt eenvoudig zelf een afspraak maken op www.certe.nl. Daar vindt u ook alle locaties van certe en de actuele openingstijden. Locatie Aduard is iedere week open op ...

Lees verder over 'Certe; Bloedprikken/inleveren lichaamsmaterialen alleen op afspraak!'